Manager / ondernemer horeca

Hotel Pilar ALL ROUND STAGE

Je bent verantwoordelijkheid Je bent ambassadeur en de drijvende kracht met oog voor het concept Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen Je beheert de opening of de sluiting Je zorgt voor een vlotte en optimale service Je houdt het resultaat en budget mee in het oog Je zorgt voor hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen Je volgt de administratieve procedure op Je werkt gestructureerd Je waarborgt de veiligheid

Naar wie zijn wij op zoek?

Je ben een harde werker en stressbestendig Je komt altijd op tijd en bent een teamplayer Je kan zelfstandig werken Je ben nieuwsgierig en leergierig maar hebt wel al een goede werkervaring Je bent een warm persoon, vriendelijk en focust op de gasten Je bent georganiseerd Je straalt een frisse energie uit en je bent positief ingesteld

Wat biedt het bedrijf?

Jong bedrijf, met jong, leuk en dynamisch team Toekomst- en groeiperspectief Stagevergoeding

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder