Van der Valk Hotel Antwerpen Stagiair Keuken
Heb jij een passie voor koken en wil jij hier je beroep van maken? Van der Valk is een fantastische leerschool om alle kneepjes van het koksvak te leren. In onze keuken wordt op hoog niveau gekookt en kan het soms razend druk zijn. Het is dus hard werken. Maar tegelijkertijd geeft het je een kick om te zien dat de gasten echt genieten van alle culinaire gerechten die jij samen met je collega’s hebt bereid. WAT JE DOET ?? Je ondersteunt het keukenteam met de mise en place van de gerechten; Je maakt zelfstandig de heerlijkste basisgerechten; Je draagt bij aan een indrukwekkende presentatie van de gerechten; Je helpt met het opruimen van de keuken; Je beoordeelt de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.); Je ontwikkelt recepten en past deze aan indien gewenst; Je maakt calculaties e.d. en bespreekt in overleg afwijkende menu’s voor partijen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent een echte team player en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent creatief en leergierig en je volgt een opleiding: Horeca Vakschool Kok crebo 25180 Zelfstandig werkend kok crebo 25182 Gespecialiseerd kok crebo 25179 Leidinggevende keuken crebo 25181
Wat biedt het bedrijf?
"Van der Valk Antwerpen biedt een dynamische en leerzame omgeving voor keukenstagiairs die streven naar uitmuntendheid in de culinaire wereld. Als stagiair in de keuken van Van der Valk Antwerpen krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen onder begeleiding van ervaren chefs. Je zult werken in een professionele keukenomgeving die bekend staat om zijn hoogwaardige culinaire standaarden. De keuken bij Van der Valk Antwerpen hecht waarde aan teamwork, creativiteit en vakmanschap. Als stagiair word je betrokken bij diverse aspecten van de keuken, waaronder voorbereiding, koken en presentatie van gerechten. Je krijgt de mogelijkheid om te leren van ervaren chefs, die hun kennis en vaardigheden met enthousiasme delen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat