Retailmedewerker

Barkod Trading "Start je Stage Carrière bij een Dynamisch en Innovatief Bedrijf!"

BARKOD is een gezellig informeel winkel met een groot aantal klanten per dag in een drukke winkelcentrum. BARKOD heeft een zeer uitgebreid assortimenten aan producten zoals kleding, vloerkleden, raamdecoratie en drogisterij artikelen. Tevens beheert BARKOD 5 servicepunten als DHL en DPD met een inloop van +200 extra klanten per dag. Taken: Kassa-medewerker Pakket service Verkoop-advies en begeleiding aan klanten. Ordenen en organiseren van dagtaken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken enthousiaste studenten. Idealiter ben je klantgericht, communicatief vaardig en flexibel. Je kunt goed samenwerken, staat open voor leren en ontwikkeling, en neemt initiatief. . Je zult assisteren bij de verkoop van raamdecoratie, vloerkleden en kleding, klantenservice bieden, en bijdragen aan product presentatie en voorraadbeheer. Ook help je bij logistieke taken, marketingactiviteiten en kassawerkzaamheden. Wij bieden een begeleide en leerzame stage met mogelijkheden voor persoonlijke groei en een toekomstperspectief binnen een dynamische en innovatieve werkomgeving. Als je gedreven bent om te leren en te werken in een gastvrije Retail omgeving, dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wat biedt het bedrijf?

Wat Wij Te Bieden Hebben: Leerzame Stage: Een gevarieerde stage waarin je praktijkervaring opdoet in verschillende aspecten van de retail. Professionele Begeleiding: Ondersteuning en begeleiding van ervaren medewerkers en een persoonlijke mentor. Dynamische Werkomgeving: Een inspirerende en innovatieve werkomgeving waarin nieuwe ideeën worden gewaardeerd. Gastvrijheid en Behulpzaamheid: Een vriendelijke en ondersteunende werkcultuur waarin klantgerichtheid centraal staat. Ruimte voor Groei: Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen een groeiend bedrijf. Flexibiliteit: Mogelijkheden voor flexibele werktijden en afwisselende taken. Innovatie: Een omgeving waarin je wordt aangemoedigd om nieuwe ideeën aan te dragen en bij te dragen aan vernieuwing.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder