Business Administration & Control Specialist

Finster Groep B.V. Betaalde stage voor gemotiveerde studenten, die op zoek zijn naar een toffe, administratieve en vooral plezierige leerperiode!

Finster is een jong en innovatief fintechbedrijf dat actief is in de wereld van financiële technologie. Wij zijn gedreven om de manier waarop financiële processen worden ondersteund en geoptimaliseerd te veranderen. Als pioniers in deze sector zijn we altijd op zoek naar nieuwe perspectieven en talenten die ons kunnen helpen groeien. Als stagiair Business Administration & Control Specialist bij Finster krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch team dat verantwoordelijk is voor de financiële afdeling. Je zult hands-on ervaring opdoen in een gedreven team en bijdragen aan projecten die onze operationele efficiëntie en financiële controle verbeteren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als ons aanspreekpunt voor klanten, ben jij de verbindende schakel tussen ons bedrijf en onze partners. Je leert hoe je effectieve zakelijke communicatie kunt verzorgen en gegevens kunt verwerken om onze operaties soepel te laten verlopen. Je gaat onder ander ook aan de slag met projecten binnen de geld- en informatiestroming binnen Finster. Dit is jouw kans om waardevolle praktische ervaring op te doen in de administratie. Bij Finster bieden we je niet alleen een stage, maar een platform voor groei en ontwikkeling in de zakelijke dienstverlening. Ga de uitdaging aan en ontdek de mogelijkheden om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Finster nodigen we je uit om deel uit te maken van onze inspirerende en ondersteunende werkomgeving. Hier kom je terecht in een omgeving waar persoonlijke en professionele groei centraal staan. Onze ervaren professionals in de financiële wereld begeleiden je in je werk. Ze delen hun kennis en inzichten, waardoor je kunt leren van de besten in het vak. Bij Finster zijn kansen voor groei overal om je heen. Je krijgt de vrijheid om je eigen traject uit te stippelen en je potentieel te vervullen. We zijn niet alleen serieus bezig. We waarderen ook het belang van een informele bedrijfscultuur, waar hard werken en plezier hand in hand gaan. Kies voor een stage bij Finster en omarm een omgeving waar jouw groei de hoogste prioriteit heeft. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de toekomst te bouwen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder