Kok

Hotel et le Café de Paris Met de juiste insteek altijd welkom!

Binnen ons Grand Café/Hotel zijn er op alle afdelingen leerwerkplekken beschikbaar. Binnen Bediening en Keuken zijn er instapstages tot leidinggevende stages beschikbaar. Hierbij kijken we per persoon welk traject passend is, zodat we op de juiste wijze het einddoel halen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Binnen ons bedrijf zijn de volgende pijlers erg van belang: Enthousiasme, Teamspirit, collegialiteit, flexibiliteit & eerlijkheid. Door een kennismakingsgesprek te plannen kunnen we wensen en verwachtingen uitspreken & kijken of er mogelijkheden voor jou zijn binnen onze organisatie.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder