Logistiek medewerker

Meubelbaas Logistiek medewerker - Kom werken bij de gezelligste meubelzaak in Apeldoorn!

MeubelBaas is een organisatie die haar eigen fulfillment organiseert en dus zal de student bij alle vlakken van logistieke werkzaamheden betrokken zijn. De organisatie heeft een jong en dynamisch team waar gezelligheid altijd voorop staat met net een nieuwe kijk op de huidige processen. We denken altijd na hoe werkzaamheden slimmer en efficiënter kunnen. Als student zul je helpen en assisteren bij het maken van labels, het pikken van orders, het verwerken van retouren en de algemene netheid van het magazijn behouden. Ook zul je met enige regelmaat contact hebben met transporteurs, assisteren bij het lossen van containers en helpen bij het plaatsen van bestellingen van magazijn benodigdheden. Dit zal uiteraard allemaal op eigen tempo worden opgepakt en je wordt altijd geassisteerd door onze magazijnmanager. Je krijgt hierdoor een goed beeld hoe fullfillment van grote artikelen (meubels) in zijn werkt gaat, wat er allemaal bij komt kijken en veel meer.

Naar wie zijn wij op zoek?

We vinden het belangrijk dat je over een goede dosis motivatie en enthousiasme beschikt. Ook zijn alle artikelen aan de zware kant en ondanks je veel met een pompwagen en steekwagen zal werken is het hebben van een beetje spierballen altijd handig ;). De meeste werkzaamheden zullen je worden uitgelegd en geleerd. Magazijn ervaring die je al hebt gedaan is een pré en komt altijd van past. Verder is het zaak dat er nauwkeurig en gericht wordt gewerkt.

Wat biedt het bedrijf?

Je zit op een kantoor met 10 gedreven jongens & dames van 20-30 jaar en je maakt onderdeel uit van een jong en snel groeiend bedrijf. Dit biedt de mogelijkheid om met het bedrijf mee te groeien. MeubelBaas is een jonge meubelzaak gevestigd in Apeldoorn maar met zijn vizier op heel Nederland & België. Wij bij MeubelBaas zetten de meubelbranche het liefst volledig op zijn kop. Altijd maar lang wachten op je meubels is niet meer van deze tijd. Wij zijn daarentegen SNEL & FLEXIBEL. Met ons jonge team zijn wij continu onze processen aan het verbeteren. Hierdoor kunnen wij geweldige prijzen bieden voor super hoge kwaliteit meubelen. Wij verkopen meubels omdat wij er in geloven dat mooie meubels zorgen voor mooie en vooral gezellige momenten.

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder