Leidinggevende keuken

Restaurant De Smoezer Kundige kok worden - (30 jaar aan) ervaring opdoen - gezellig restaurant - gestructureerde organisatie

Hallo! Leuk dat jij een baan bij ons overweegt. Wij danken ons succes aan al onze medewerkers. Je begrijpt dan ook wel dat ‘Wie nemen wij aan?’ de belangrijkste beslissing is bij De Smoezer. Als we de juiste medewerkers hebben gevonden, valt alles op zijn plek: De tevreden gast die bij ons altijd op nummer n staat, lekker eten en de juiste ambiance. We zijn dus op zoek naar iemand die niet alleen maar voor een salaris werkt. Wel naar een collega wiens passie het is de gast een fantastische en onvergetelijke ervaring te bezorgen. De ervaring van de gast is waar we het voor doen bij De Smoezer. Is dat ook jouw ambitie? Dan willen en zoeken we jou voor ons team! Fijn als bovenstaande je aanspreekt, neem snel een kijkje op: http://www.desmoezer.nl/leerling-kok/

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je bent 16 jaar of ouder • Je bent beschikbaar op alle dagen behalve de maandag, dinsdag en jouw schooldag • Je stelt jezelf flexibel op voor wat betreft werktijden en taken • Je bent representatief voor ons restaurant. Dus je werkt gecontroleerd, netjes en schoon. En je bent sociaal, collegiaal en gezellig.

Wat biedt het bedrijf?

• Een leuke en leerzame werkplek met gezellige (en jonge) collega’s • Duidelijke afspraken en een goed loon volgens de horeca cao • Een officieel erkend leerbedrijf: jaarlijks worden meerdere studenten bij ons klaargestoomd voor het prachtige horeca vak! Onder toezicht van leermeesters met ervaring bieden wij jou het juiste praktijkonderwijs. Wij hebben een samenwerkingsverband met: ROC Aventus Apeldoorn, Rijn IJssel Arnhem, Deltion College Zwolle en Vakschool Wageningen

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder