Gastheer / -vrouw

The Olive Tavern Passend voor elk stage- en leertraject; kok, bediening en management!

Afhankelijk van je stage of leerlingenopleiding werk je in de keuken, bediening of combinatie van beide. We beginnen om 14.00u. met de mise en place voor zowel keuken als restaurant; de gerechten voorbereiden, restaurant en terras netjes maken, schoonmaken, kortom alles wat nodig is om onze gasten te kunnen ontvangen. Om 16.30u. eten we gezamenlijk en vanaf 17.00u. tot 21.00u. is de keuken geopend. En om 23.00u. sluit het restaurant. Alle keuken en serveertechnieken komen aan bod. Cijfermatig, indien benodigd voor je opleiding, nemen we alles met je door. Wanneer je een meewerkend ondernemers traject of horeca manager/ ondernemers opleiding volgt komen ook zaken aan bod zoals inslag, personeelskosten, sales & marketing en alles wat met administratie te maken heeft of wet & regelgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste werkhouding, eigen creatieve inbreng wordt ingezet en gewaardeerd; denk aan bordenpresenatie of bedenken van cocktails! We werken met een seizoenskaart voor zowel gerechten als wijnen en likeuren, je kan daaraan bijdragen als je een echte passie hebt voor horeca.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf heeft twee erkende leermeesters in dienst die je kunnen begeleiden in de keuken en de bediening. We bieden een onkostenvergoeding aan voor als er kleding aangeschaft moet worden en een salaris conform horeca cao, ook als het een stage betreft! We zijn geopend van 17.00-23.00u en we beginnen de dag om 14.00u. waar we de voorbereidingen treffen voor de dag. Om 16.30 eten we gezamenlijk. Van 17.00u-21.00u is de keuken geopend en rond 22.30 serveren wij het laatste drankje, zodat we rond 23.00u het restaurant sluiten. The Olive Tavern is een Grieks restaurant dat in de seizoenen kookt, dus varieert in haar gerechten maar ook in de wijnkaart en likeuren. Je leert de Griekse keuken, druiven en dranken kennen in al haar seizoenen!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder