Manager / ondernemer horeca

The Olive Tavern Passend voor elk stage- en leertraject; kok, bediening en management!

Afhankelijk van je stage of leerlingenopleiding werk je in de keuken, bediening of combinatie van beide. We beginnen om 14.00u. met de mise en place voor zowel keuken als restaurant; de gerechten voorbereiden, restaurant en terras netjes maken, schoonmaken, kortom alles wat nodig is om onze gasten te kunnen ontvangen. Om 16.30u. eten we gezamenlijk en vanaf 17.00u. tot 21.00u. is de keuken geopend. En om 23.00u. sluit het restaurant. Alle keuken en serveertechnieken komen aan bod. Cijfermatig, indien benodigd voor je opleiding, nemen we alles met je door. Wanneer je een meewerkend ondernemers traject of horeca manager/ ondernemers opleiding volgt komen ook zaken aan bod zoals inslag, personeelskosten, sales & marketing en alles wat met administratie te maken heeft of wet & regelgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste werkhouding, eigen creatieve inbreng wordt ingezet en gewaardeerd; denk aan bordenpresenatie of bedenken van cocktails! We werken met een seizoenskaart voor zowel gerechten als wijnen en likeuren, je kan daaraan bijdragen als je een echte passie hebt voor horeca.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf heeft twee erkende leermeesters in dienst die je kunnen begeleiden in de keuken en de bediening. We bieden een onkostenvergoeding aan voor als er kleding aangeschaft moet worden en een salaris conform horeca cao, ook als het een stage betreft! We zijn geopend van 17.00-23.00u en we beginnen de dag om 14.00u. waar we de voorbereidingen treffen voor de dag. Om 16.30 eten we gezamenlijk. Van 17.00u-21.00u is de keuken geopend en rond 22.30 serveren wij het laatste drankje, zodat we rond 23.00u het restaurant sluiten. The Olive Tavern is een Grieks restaurant dat in de seizoenen kookt, dus varieert in haar gerechten maar ook in de wijnkaart en likeuren. Je leert de Griekse keuken, druiven en dranken kennen in al haar seizoenen!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder