Allround mediamaker

Vitrion B.V.

Als Allround mediamaker bij ons softwarebedrijf ga je je bezighouden met het ontwerpen en maken van digitale media. Je zult werken op onze ontwerpafdeling, waar je nauw samenwerkt met ons ervaren team van ontwikkelaars en ontwerpers. Een typische werkdag begint met het bespreken van de lopende projecten en het stellen van doelen voor de dag. Je zult betrokken zijn bij het ontwerpproces van verschillende apps, webapps, API-koppelingen en websites. Dit omvat het creëren van visuele ontwerpen, het uitwerken van gebruikersinterfaces en het optimaliseren van de gebruikerservaring. Je taken zullen onder andere bestaan uit het maken van wireframes en prototypes, het ontwerpen van grafische elementen en het implementeren van de ontwerpen in samenwerking met ons ontwikkelingsteam. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met tools en software zoals Adobe Creative Suite, Sketch, Figma en prototyping-tools. Tijdens je stage zul je waardevolle ervaring opdoen in het ontwerpen voor software,

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Allround mediamaker bij ons softwarebedrijf is het belangrijk dat je beschikt over verschillende vaardigheden, zoals creativiteit, oog voor detail, technische vaardigheden, communicatieve vaardigheden, probleemoplossend vermogen en teamspelerschap. Met deze vaardigheden kun je succesvol bijdragen aan het ontwerpen en maken van digitale media, samenwerken met collega's en effectieve oplossingen bedenken voor uitdagingen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons leerbedrijf bieden we de student of werknemer een aantal voordelen. We hebben een hecht en professioneel team waarin je kunt samenwerken en van elkaar kunt leren. Er is ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, waarbij je de mogelijkheid krijgt om je vaardigheden op het gebied van ontwerpen en digitale media verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een stimulerende werkomgeving met moderne faciliteiten, waaronder een gezellige lunchruimte. We moedigen een goede balans tussen werk en privé aan en streven naar een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij bewezen geschiktheid en inzet bestaat de kans op een vaste aanstelling na afronding van de stage. We geloven in het belonen van talent en bieden doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Kortom, bij ons leerbedrijf kun je rekenen op een ondersteunende en inspirerende omgeving, waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen, doorgroeimogelijkheden hebt en deel uitmaakt van een hecht en gezellig team.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder