Allround Assistant Business Services

Vitrion B.V. Stage Allround Assistant Business Services

Als stagiair bij Verbleif, onderdeel van Vitrion B.V., ondersteun je de afdeling Support en Customer Contact. Verbleif is een innovatieve SAAS-oplossing die facilitaire zaken in vakantieparken stroomlijnt, van technische storingen tot schoonmaaktaken. Je helpt mee met het behandelen van klantvragen over onze software via telefoon en e-mail, en assisteert gebruikers bij het optimaal benutten van ons platform. Daarnaast verzamel en analyseer je klantfeedback om de customer journey te verbeteren. Je ondersteunt ook bij marketing- en salesactiviteiten, zoals het opstellen van nieuwsbrieven en beheren van social media. Tijdens je stage ontwikkel je communicatie- en probleemoplossende vaardigheden, leer je klanttevredenheid te verhogen en krijg je inzicht in sales- en marketingstrategieën.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en proactieve stagiairs voor onze afdeling Support en Customer Contact. De ideale kandidaat beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en is klantgericht. Verder zoeken we iemand die goed kan samenwerken in een team, flexibel is en snel kan schakelen tussen verschillende taken. Basiskennis van sales en marketing is een pre, evenals ervaring met sociale media en het opstellen van nieuwsbrieven. Probleemoplossend vermogen en analytisch denken zijn belangrijke vaardigheden die je tijdens deze stage verder zult ontwikkelen. Een leergierige houding en de bereidheid om nieuwe vaardigheden aan te leren zijn essentieel om het meeste uit deze stage te halen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een uitdagende stageplek binnen een dynamische en groeiende organisatie. Je krijgt de kans om waardevolle werkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen in een professionele omgeving. Bij Verbleif bieden we flexibele werktijden en de mogelijkheid om, in overleg, vanuit huis te werken. Daarnaast krijg je de kans om mee te werken aan diverse projecten op het gebied van support, customer contact, marketing en sales, waardoor je een breed scala aan ervaring opdoet. We zorgen voor een fijne werkomgeving waar je je volledig kunt focussen op je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tot slot bieden we begeleiding en coaching door ervaren professionals die je ondersteunen tijdens je stage. Eten en drinken worden verzorgd op kantoor, zodat je je volledig kunt concentreren op je taken.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder