RCN de Roggeberg Leergierige kok
Als stagiaire in de keuken, werk jij samen met je collega’s in het hart van onze horeca afdeling. Wil jij onze gasten voorzien van een overheerlijke lunch, of een uitgebreid 3-gangen diner? Dan ben je bij RCN de Roggeberg op het juiste adres! Je werkzaamheden zijn zeer afwisselend, van het bijhouden, aannemen en opruimen van de voorraad, het klaarmaken van de mice-en-place tot het bereiden van verschillende gerechten. Je doet het allemaal, natuurlijk niet alleen, maar samen met het keukenteam.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn opzoek naar een leerling die passie heeft voor de horeca. De leerling gaat veel van onze chef opsteken en zal door de chef goed begeleid worden
Wat biedt het bedrijf?
In onze keuken zal de leerling veel leren. Wij staan ook open om de leerling buiten de kaart om te koken. Toont de leerling veel initiatief dan kan er bij ons veel.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat