Assistent plant, dier of groene omgeving

Van Ooijen's Hoveniers BV Assistent plant, dier of groene omgeving, Medewerker hovenier, Opzichter/uitvoerder groene ruimte, V

Je gaat samen met een team ervaren vakbekwame hoveniers mooie tuinen realiseren. Met liefde voor het vak en met de vereiste kennis en vaardigheden, worden alle mogelijke soorten en stijlen tuinen aangelegd. Daarbij wordt bewust gekozen voor toepassing van duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. De onmiskenbare signatuur van Van Ooijen’s Hoveniers kenmerkt zich door een goede en evenwichtige beplanting. In de praktijk leiden wij jou op tot een allround hovenier en houden natuurlijk rekening met jouw persoonlijke voorkeuren. Bouw je graag mee aan een maatwerk tuinhuis, overkapping of veranda? Wij ontwerpen en bouwen alle mogelijke constructies in eigen beheer. Het resultaat is een uniek bouwwerk, dat aan de wensen van onze relaties voldoet. Je legt ook tuinen aan rondom bedrijven, instellingen, verzorgingstehuizen, openbare gebouwen en wooneenheden vervullen een prominente rol. Naast de uiterlijke verfraaiing zorg je voor een plezierige en stimulerende werk- en leefomgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent geïnteresseerd en leergierig om van vakbekwame collega’s het groenvak in de praktijk te leren. Je werkt netjes, bent betrouwbaar en werkt met plezier. Je past in een gepassioneerd en professioneel team. Initiatief tonen wordt erg gewaardeerd.

Wat biedt het bedrijf?

Van Ooijen’s Hoveniers beschikt over een ervaren hecht team van 15 vakbekwame hoveniers. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Veel van onze medewerkers zijn als stagiaire gestart en inmiddels voorman van een eigen aanleg of onderhoudsteam.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Zorgdragen voor natuurlijke producten, dieren, materialen, middelen en/of de omgeving
  • P8-K1-W1 Verzorgt en/of onderhoudt natuurlijke producten, dieren en/of groene (leef)omgeving
  • P8-K1-W2 Onderhoudt materialen, middelen en werkomgeving
  • P8-K1-W3 Transporteert materialen, middelen, natuurlijke producten en/of dieren

lees verder