Software developer

Abibia B.V. Codeer je Toekomst: Software Development Stage bij RiskStudio

Als stagiair(e) Software Developer bij RiskStudio wordt je ondergedompeld in de wereld van cybersecurity ontwikkeling. Je dagen zijn gevuld met coderen, waarbij je werkt met moderne technologieën zoals NextJS voor de front-end en Python voor de back-end. Je leert hoe je veilige, schaalbare en efficiënte softwareoplossingen bouwt die essentieel zijn voor het beschermen van bedrijven tegen cyberdreigingen. Je maakt deel uit van ons ontwikkelingsteam, waar je niet alleen bijdraagt aan het ontwikkelen van belangrijke projecten, maar ook hands-on ervaring opdoet met het gehele softwareontwikkelingsproces. We stimuleren je om nieuwe ideeën aan te dragen en te experimenteren met code, terwijl we je de beste praktijken van de industrie bijbrengen. Bij RiskStudio krijg je de kans om je technische vaardigheden te verfijnen, te werken aan projecten die er echt toe doen en een netwerk op te bouwen met professionals in het veld.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stagiair(e) Software Developer bij RiskStudio moet je over een sterke technische basis beschikken in programmeren, met specifieke kennis van NextJS en Python. Probleemoplossend vermogen is essentieel; je zult regelmatig uitgedaagd worden om complexe problemen aan te pakken. Een oog voor detail is belangrijk voor het schrijven van schone, efficiënte code. Creativiteit is ook van belang, omdat je nieuwe oplossingen zult ontwikkelen om cybersecurity-uitdagingen aan te gaan. Goede communicatieve vaardigheden helpen je om jouw ideeën duidelijk over te brengen binnen een team. Daarnaast is een proactieve houding en de bereidheid om te leren en jezelf constant te verbeteren onmisbaar in deze snel evoluerende sector.

Wat biedt het bedrijf?

RiskStudio biedt stagiair(e)s Software Development een stimulerende omgeving waar je kunt groeien en bloeien in je vakgebied. Wij voorzien je van de kans om te werken met cutting-edge technologieën en deel te nemen aan innovatieve projecten die een directe impact hebben op de cybersecurity van bedrijven. Met persoonlijke begeleiding en ondersteuning, streven we ernaar je technische vaardigheden te verscherpen en je professionele ontwikkeling te bevorderen. Onze cultuur is gericht op samenwerking en innovatie, wat je de mogelijkheid biedt om van ervaren ontwikkelaars te leren en een waardevol netwerk op te bouwen. We bieden ook reële doorgroeimogelijkheden; talentvolle stagiaires kunnen bij ons een pad vinden naar een vaste aanstelling. Daarnaast geniet je van een ontspannen en sociale werksfeer, compleet met een gezellige lunchruimte waar je kunt verbinden met collega's en deel kunt nemen aan teamactiviteiten. B

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Stemt opdracht af, plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Maakt een technisch ontwerp voor software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Voert ICT-projecten uit
  • B1-K2-W1 Werkt samen in een projectteam
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Evalueert de samenwerking

lees verder