Software developer

Avisi Group B.V. Meewerkstage Kubernetes Engineer (Team AMA)

Wij verzorgen managed Kubernetes-omgevingen voor mission-critical software. Wij helpen onze klanten controle te houden over compliance, implementatie en technisch beheer. Doordat onze oorsprong in softwareontwikkeling ligt, begrijpen we als geen ander waar onze klanten tegenaan lopen. Op onze website vertellen we je er graag meer over: https://avisi.cloud/. Vanaf jouw tweede stagedag ben je een volwaardig lid van het team: Bij ons krijg jij de kans om jouw kennis en vaardigheden te gebruiken om processen te optimaliseren en automatiseren met de modernste technologieën. Met jouw expertise zorg je ervoor dat de klantomgevingen in Kubernetes zo optimaal mogelijk functioneren. Wat is de eerste verbetering die je gaat doorvoeren?

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij wilt een kei worden in. Kubernetes Cloud Infrastructure DevOps Als meewerkstagiair verwachten we natuurlijk niet dat je al een expert bent in bepaalde technieken. Wij verwachten wel dat je al bekend met Kubernetes en dat je interesse hebt om hier beter in te worden. Dit ben jij. Je gaat dus veel leren! Wel is het nodig om een bepaalde basis te hebben: Je volgt (minimaal) een hbo-opleiding richting Software Development (of vergelijkbaar). Je hebt ervaring met Kubernetes.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn team Avisi Cloud, een multidisciplinair team waarin Developers, Operators, Testers en Support Engineers nauw samenwerken en gespecialiseerd zijn in het beheer van software in productie. Wat maakt ons uniek? Wij hebben ervaring met álle aspecten van software- en application-lifecycle-management, inclusief de infrastructure waarop deze in productie wordt gehost. Doordat onze focus zich niet beperkt tot één enkele laag, kunnen wij onze klanten proactief voorzien van écht advies over hun eigen diensten. Naast dat we hard werken, vinden we het ook belangrijk om het gezellig te hebben met elkaar. We proberen elkaar in ieder geval twee keer per week te zien op kantoor en we proosten graag op onze successen! Wat kunnen we voor jou inschenken?

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Ontwerpt software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Werkt in een ontwikkelteam
  • B1-K2-W1 Voert overleg
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Reflecteert op het werk

lees verder