Logistiek medewerker

Bas bedrijfskleding Word een Logistiek Expert bij BAS Bedrijfskleding!

Als logistiek medewerker bij BAS Bedrijfskleding speel je een cruciale rol in het efficiënt beheren van onze voorraad en het waarborgen van een soepele en tijdige levering aan onze gewaardeerde klanten. Hier zijn enkele van de belangrijkste werkzaamheden en verantwoordelijkheden die je kunt verwachten tijdens je stage: - Voorraadbeheer; - Orderverwerking; - Kwaliteitscontrole; - Verzending en ontvangst verwerken; - Magazijnorganisatie; - Samenwerken; - Efficiëntie en verbetering bespreken. Je stage bij BAS Bedrijfskleding biedt je niet alleen de kans om waardevolle ervaring op te doen in de logistieke sector, maar ook om te leren in een ondersteunende en dynamische omgeving. We moedigen je aan om vragen te stellen, initiatief te tonen en je vaardigheden te ontwikkelen tijdens deze stageperiode.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over de volgende vaardigheden: - Organisatievaardigheden: Het vermogen om logistieke processen te plannen, coördineren en organiseren; - Communicatievaardigheden: Goede mondelinge en schriftelijke communicatie is belangrijk; - Technologievaardigheden: Het gebruik van software en systemen is vaak nodig; - Probleemoplossend vermogen: Snel problemen kunnen identificeren en oplossen; - Klantgerichtheid: De behoefte van de klant begrijpen; - Teamwerk: Samenwerken met collega's in verschillende afdelingen; - Tijdsmanagement: Het vermogen om prioriteiten te stellen en te werken onder tijdsdruk; - Nauwkeurigheid: Fouten in voorraad beheer en orderverwerking voorkomen; - Fysieke fitheid: In staat zijn om goederen te tillen, te verplaatsen of te laden/lossen; - Flexibiliteit: Het vermogen om zich aan te passen aan nieuwe omstandigheden is waardevol; - Veiligheid: Zorg ervoor dat veiligheidsvoorschriften en -procedures worden nageleefd om ongevallen te voorkomen.

Wat biedt het bedrijf?

Ben je op zoek naar een dynamische, groeiende organisatie waar kwaliteit, klanttevredenheid en toewijding centraal staan? Dan is BAS Bedrijfskleding de perfecte plek voor jou! Onze branche evolueert voortdurend, en dat betekent dat je altijd nieuwe uitdagingen en kansen zult tegenkomen. Bij BAS Bedrijfskleding zijn we gepassioneerd over wat we doen. We streven naar perfectie in elk aspect van ons werk. Samenwerking staat centraal in ons succes. Wij geloven in de kracht van teamwork en vieren gezamenlijke prestaties. Daarnaast ondersteunen wij de groei en ontwikkeling van onze medewerkers en bieden mogelijkheden voor training en professionele groei.

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

lees verder