Leidinggevende bediening

Cruisinc – Quality River Catering Gastheer / Gastvrouw stage aan voor van een riviercruiseschip

Of je nu een lekkere cocktail shaked achter de bar, een 4- of 6- gangen diner voorbereid en uitserveert, jij straalt plezier uit! Je bent overal inzetbaar, leert graag en vind het een uitdaging om een mooie wijn aan tafel te verkopen. Je verzorgd met je team het ontbijt, de lunch en het diner aan boord in het restaurant onder leiding van de maitre’d of de (assistent) hotel manager. In de lounge sta je achter de bar of bedien je onze gasten gedurende de dag, tijdens de koffie tijd, een high tea of high wine. Jij bent gastvrij en zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt tijdens hun verblijf aan boord.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Crewmember ben je aan boord om onze gasten een fijne vakantie te bezorgen en héél veel te leren in de praktijk binnen jouw afdeling. Het is belangrijk dat je avontuurlijk bent, van aanpakken houdt en vooral geen last van heimwee hebt. Uiteraard heb je ook vrije tijd waardoor je er zelf op uit kan om nieuwe plaatsen te ontdekken. Naast een positieve en gastvrije houding is het belangrijk dat je een teamplayer bent. Je werkt en leeft met de crew aan boord en jullie zorgen er als team voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Ons team en onze gasten zijn internationaal waardoor het belangrijk is dat je Engels spreekt. Ook is het handig als je nog een 3e of 4e vreemde taal spreekt, bij voorkeur Duits.

Wat biedt het bedrijf?

- Kost en inwoning aan boord - Een interessante stagevergoeding - Internationale ervaring - Doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder