Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Leerwerkbedrijf ENJOY&LEARN Enthousiaste gastheer of gastvrouw!!

Passie voor het vak, gastvrijheid en het overtreffen van verwachtingen van onze gasten! Dat zijn de drie belangrijke elementen in jouw rol als bedieningsmedewerker tot gastheer/-vrouw. In de bediening zul je o.a. in onderstaande processen worden betrokken: - Het ontvangen van gasten; - Het opnemen van eventuele bestellingen en geven van informatie aan gasten; - Het aanvoeren en serveren van bestellingen; - Het dekken, klaarmaken en afruimen van tafels; - Het opruimen/ schoonmaken van publieksruimte en werkruimten; - Het assisteren bij de opbouw van en bedienen tijdens recepties en partijen; Natuurlijk hoort schoonmaken van de werkomgeving en het verzorgd achterlaten van de eetkamer ook bij de functie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je kunt bij ons terecht als je nog geen opleiding in de horeca hebt, maar als je al wel ervaring en/of relevante opleiding hebt, ben je natuurlijk ook van harte welkom! - Affiniteit met de horeca - Gemotiveerd - Leergierig - Teamplayer

Wat biedt het bedrijf?

Stichting ENJOY&Learn is een sterk groeiende leerwerkplek op de Geitenkamp in Arnhem Noord. Wij bieden een beschermde leerwerkplek in ons eigen restaurantje. Door persoonlijke begeleiding (die net even verder gaat) ontwikkelen we het karakter van onze talenten. We laten zien hoe de basis in elkaar steekt en onze kringen zijn net iets kleiner dan een gemiddeld horeca bedrijf. Je mag bij ons fouten maken en de ruimte om je te ontwikkelen zijn heel groot!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder