Medewerker ICT

Rijn IJssel - Stafdienst IM & IT Medewerker ICT support

Als stagiair(e) kom je terecht bij team IT van Rijn IJssel. Jouw werkzaamheden tijdens de stage liggen grotendeels op het vlak van gebruikersondersteuning. Onze gebruikers zijn docenten, medewerkers van de ondersteunende diensten én studenten. Het is de intentie stagiairs in een informele omgeving een zo gevarieerd mogelijk stageplek aan te bieden. Denk aan: a) Meewerken bij onze Helpdesk ICT: Telefonische ondersteuning (met behulp van TOPdesk en Teamviewer) én/of het bemensen van de ICT Servicebalie van de hoofd locatie. b) Werkplekbeheer: ICT gerelateerde meldingen oppakken op één van onze ruim 20 Rijn IJssel locaties in Arnhem en omstreken. c) Locatie beheer: Je ben het aanspreekpunt op één van onze Rijn IJssel A-locaties. Medewerkers en studenten komen dan bij jouw op het ICT Servicepunt met een vraag of probleem. d) Overige werkzaamheden: o.a. inrichten laptops via Intune, inname, uitgifte, documenteren en inventariseren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent proactief. Ook ben je leergierig, komt afspraken na en samenwerken vind je leuk. Omdat een planning nog wel eens per dag kan wijzigen is flexibel zijn een pre. Je hebt minimaal een goede basiskennis van Windows 10 /11 en Microsoft 365 (zoals Outlook, Teams, Sharepoint, Onedrive)

Wat biedt het bedrijf?

Team Informatiemanagement & IT is de interne ICT afdeling van Rijn IJssel. We zijn een informele afdeling die constant in ontwikkeling is. We kunnen je een interessante en afwisselende stage aanbieden waarmee je veel praktijkervaring op doet. Tijdens jouw stage ontvang je een maandelijkse stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert, configureert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert en/of configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt ICT-meldingen af en communiceert hierover
  • B1-K2-W1 Neemt ICT-meldingen aan en handelt deze af
  • B1-K2-W2 Overlegt en stemt af met derden

lees verder