Assistant Business Services

The Green Arnhem Stagiair secretariaat en receptie

De receptionist(e) is de gastheer/gastvrouw van The Green Meeting Center. Bij de receptie ontvangen we zowel onze eigen gasten als ook de huurders en bezoekers van de overige bedrijven die gevestigd zijn in het WTC. Op de afdeling receptie ben je de eerste contactpersoon voor onze gasten, via de balie, telefoon of e-mail. Je draagt zorg voor een perfecte ontvangst en communicatie zodat het onze gasten aan niets ontbreekt. Tijdens je stage ondersteun je de receptie medewerkers op het gebied van telefonische/digitale communicatie, administratie, ondersteuning bij het verwerken van reserveringen, ontvangst goederen en post voor alle bedrijven in het WTC.

Naar wie zijn wij op zoek?

Deze functie is écht iets voor jou als je: - Blij wordt van service verlenen en oplossingsgericht bent; - Je profileert als hét gezicht van ons bedrijf; - Communicatief vaardig bent, commercieel denkt en ervaring hebt met zakelijke communicatie, zowel mondeling als schriftelijk; - Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; - Gestructureerd werkt, maar ook kunt schakelen en flexibel kunt zijn in onverwachte situaties;

Wat biedt het bedrijf?

WAT BIEDEN WIJ? - Een heerlijke werkcultuur (genaamd Kindest Together), met jonge collega’s en genoeg tijd om, naast hard werken, keihard met elkaar te lachen; - Diverse leuke teamactiviteiten - Onderdeel van de interne Facebookgroep waar alle nieuwtjes, inspiraties, maar ook gênante momenten worden gedeeld.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

lees verder