Marketing & Communication Specialist

Unique Uitzendbureau Arnhem Uitdagende stage bij Unique

Ben jij bezig met een opleiding en ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende stageplek? Dan zou dit zo maar de perfecte stage kunnen zijn voor jou. Als stagiair(e) bij Unique krijg jij de kans om werkervaring op te doen binnen de uitzendbranche. Gedurende een stage bij RGF staffing / Unique leer je alle aspecten van goed werkgeverschap kennen. Hierbij staat persoonlijke ontwikkeling voorop. Zo ga je tijdens je stage onder andere leren hoe je sollicitatiegesprekken moet voeren, relaties moet beheren en bovenal hoe je het beste in iemand naar boven kan halen. Je komt terecht in een commerciële omgeving waarin je meewerkt in een team. Je biedt ondersteuning in diverse werkzaamheden, hierbij is een hoop ruimte voor eigen inbreng. Er zijn meerdere opdrachten mogelijk en hiervoor kijken we graag samen met jou, wat het beste past. We vinden jouw begeleiding erg belangrijk en daarom zorgen we tijdens jouw stage periode voor een vaste stagebegeleider.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stagiair(e) bij Unique is het belangrijk dat je enthousiast en leergierig bent. Ook stellen wij het op prijs als jij initiatief durft te tonen! Verder herken jij jezelf in de volgende punten: - Een goede beheersing van de Nederlandse taal; - Jij bent communicatief vaardig, sociaal en je hebt lef; - Jij bent fulltime beschikbaar, waarvan 1 dag per week voor jouw opdracht is; - Je hebt zin om een leuke uitdaging aan te gaan met leuke collega’s!

Wat biedt het bedrijf?

Tijdens je stage bij ons zal je echt deel uitmaken van onze organisatie en het team. Samen met jou zullen we bekijken hoe we jouw stageperiode het beste kunnen invullen, met aandacht voor jouw studieopdrachten, terugkomdagen en bezoeken van medestudenten of je begeleider. Daarnaast bieden we jou een stagevergoeding van €240 bruto per maand op basis van 40 uur per week, de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen de uitzendbranche, ruimte om 8 uur per week te besteden aan schoolopdrachten en een leuke, uitdagende stage binnen een gezellig team. Ook zullen we een laptop ter beschikking stellen voor jouw gebruik tijdens de stage. We bieden dus een uitstekende kans om kennis en vaardigheden op te doen in binnen de HR dienstverlening en om jezelf te ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder