Retailspecialist

Van Dael Schoenen B.V. Allround Medewerker Schoenenwinkel: Ontwikkel Je Verkoop- en Online Marketing Skills bij Van Dael Schoenen!

Bij Van Dael Schoenen beginnen we elke dag als een team: met een kop koffie en een gezellig gesprek met je collega's. Daarna gaan we samen aan het werk. Jij staat op de winkelvloer, waar klanten jouw expertise en advies nodig hebben om het perfecte paar schoenen te vinden. Daarnaast help je bij het uitpakken en verwerken van nieuwe goederen. Je speelt ook een rol in onze klantenservice, webshop en sociale media. Kortom, je zult allround bezig zijn en je nieuwsgierigheid wordt beloond. Ons team van negen collega's staat klaar om je alles te leren over verkoop, productie en online marketing. Bij Van Dael Schoenen krijg je de kans om te groeien en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische en ondersteunende omgeving, waardoor elke werkdag leerzaam en afwisselend is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Van Dael Schoenen zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige student die een passie heeft voor schoenen en klantenservice. Je bent klantgericht, communicatief vaardig en vindt het leuk om mensen te adviseren. Daarnaast ben je flexibel en kun je goed multitasken, aangezien je zowel in de winkel als achter de schermen bezig bent. Je hebt oog voor detail, wat essentieel is bij het controleren en inpakken van webshop bestellingen. Verkoopervaring is een pluspunt, maar zeker geen vereiste; we zullen je hierin opleiden en laten groeien. Wat echt belangrijk is, is dat je een positieve instelling hebt en bereid bent om nieuwe dingen te leren. Zelfstandigheid en teamwork gaan bij ons hand in hand, dus we zoeken iemand die goed kan samenwerken maar ook zelfstandig taken kan oppakken. Als je je herkent in deze beschrijving, dan kijken we uit naar je sollicitatie!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Van Dael Schoenen bieden wij jou een veelzijdige leerplek waar je volop kunt groeien en ontwikkelen. Je komt terecht in een hecht familiebedrijf met een warm en ondersteunend team van negen collega's die je met plezier alles willen leren over de verkoop, productie en online marketing van schoenen. Je krijgt de kans om allround ervaring op te doen, zowel op de winkelvloer als achter de schermen. Hierdoor ontwikkel je diverse vaardigheden, van klantgericht adviseren en verkopen tot het beheren van webshop bestellingen en bedenk je misschien wel leuke social media campagnes. Bovendien bieden wij je de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste trends en technieken in de schoenenbranche. Kortom, bij Van Dael Schoenen krijg je een dynamische en leerzame werkervaring, waarin je persoonlijke groei en professionele ontwikkeling centraal staan.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • B1-K1-W4 Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming
  • Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit
  • B1-K2-W1 Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • B1-K2-W4 Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s
  • B1-K2-W5 Doet operationele verbetervoorstellen

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder