Office & Management Support Specialist

Zorg Zender B.V.

Voor ons uitzend- en bemiddelingsbureau zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e)! In ons team word je niet gezien als een stagiair(e), maar als een collega. Je houdt je tijdens deze stage onder andere bezig met: - Werving & selectie: kandidaten zoeken, sollicitaties oppakken, kandidaten uitnodigen voor kennismakingsgesprekken en deze bijwonen en referenties checken. - Dossiervorming: documenten van kandidaten controleren en verzamelen om een dossier op te bouwen. - Educatie: kandidaten en flexwerkers informeren over de trainingen die ze via ons kunnen volgen en ze daarvoor inschrijven. - Planning: kandidaten toevoegen in het plansysteem en roosters invoeren. - Social media: creatieve en leuke social media posts bedenken en maken met vacatures en leuke tips. - Communicatie: klanten, kandidaten en flexwerkers te woord staan aan de telefoon en mails beantwoorden. Zie voor meer informatie: https://zorgzender.nl/vacatures/stage-hrm-recruitment-arbeidsbemiddeling

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een enthousiast persoon die het leuk vindt om met veel verschillende mensen te werken en makkelijk in de omgang is. - Jij kunt jezelf identificeren met onze kernwaarden: vertrouwen, kwaliteit, partnerschap, bevlogen en professioneel; - Zeer nauwkeurig in je werk en streef je altijd naar het beste resultaat; - Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Je hebt een leergierige instelling en toont initiatief; - Het schrikt je niet af om vragen te stellen en zelfstandig dingen op te pakken.

Wat biedt het bedrijf?

- Een stageplek waar jij je mag en kunt ontwikkelen; - (Bij)baan mogelijkheden na je stage; - 24-40 uur per week; - Reiskostenvergoeding; - Dagelijks een goed verzorgde lunch; - Veel afwisselende taken, waardoor je echt kunt onderzoeken wat bij je past; - Een goede, informele en fijne werksfeer, waar jij jezelf mag zijn.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder