Logistiek medewerker

Dutchthrift.com Kickstart je Logistieke Carrière: Stageplek als Allround Logistiek Medewerker bij Dutchthrift.com!

Inkomende goederen verwerken: Sorteren van tweedehands elektronica. Testen van de functionaliteit van de producten. Schoonmaken van de producten om ze verkoopklaar te maken. Digitaliseren van de goederen door deze in ons systeem te registreren en te labelen. Orders picken en inpakken: Selecteren van de juiste producten volgens de orderspecificaties. Verpakken van de goederen op een zorgvuldige en veilige manier. Voorbereiden van de orders voor verzending. Magazijnbeheer en voorraadoptimalisatie: Bijdragen aan het optimaliseren van de indeling van het magazijn. Assisteren bij het beheren van de voorraad en het bijhouden van voorraadniveaus. Ondersteunen bij het uitvoeren van periodieke voorraadcontroles en inventarisaties. Signaleren van voorraadtekorten en -overschotten en rapporteren aan de logistiek manager.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en leergierige stagiair logistiek medewerker die ons team wil versterken. De ideale kandidaat is een student die momenteel een MBO-opleiding volgt in de richting van logistiek, supply chain management, of een vergelijkbare studierichting. Je hebt een passie voor logistiek en bent enthousiast om je theoretische kennis in de praktijk te brengen. Wij zoeken iemand die niet bang is om zijn of haar handen uit de mouwen te steken en met enthousiasme en toewijding aan de slag gaat. Als jij jezelf herkent in deze beschrijving en klaar bent voor een uitdagende stage waarin je veel kunt leren, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Dutch|Thrift bieden wij een uitdagende en leerzame stageplek in de logistieke sector. Je krijgt de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle praktijkervaring op te doen in een dynamische werkomgeving. Onze Aanbiedingen: Uitdagende taken: Verwerken van inkomende goederen, orderpicken en magazijnbeheer. Professionele begeleiding: Ondersteuning en mentoring door ervaren logistieke professionals. Praktijkervaring: Mogelijkheid om zelfstandig projecten op te pakken en je probleemoplossend vermogen te ontwikkelen. Groei: Ontwikkel je organisatorische en communicatieve vaardigheden. Stagevergoeding: Marktconform volgens onze bedrijfseigen regeling. Moderne faciliteiten: Werken in een goed uitgerust magazijn met moderne hulpmiddelen en software. Netwerkmogelijkheden: Uitbreiden van je professionele netwerk binnen de logistieke sector. Prettige werksfeer: Collegiale en ondersteunende omgeving met teamactiviteiten. Wij kijken ernaar uit om jou te helpen het bes

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

lees verder