Het Vleesgilde
Het Vleesgilde B.V. is een groothandel in vlees en vleeswaren. Zes dagen per week leveren wij ambachtelijke producten bij de horeca, hotels en cateraars. Ons assortiment bestaat uit alles op gebied van rund en varkensvlees, gevogelte en wild. Hiernaast hebben we een ambachtelijke braadruimte, waar we onze eigen specialiteiten bereiden, zoals bijvoorbeeld gehaktballen, spareribs en gebraden kippen. We hebben een enthousiast en vakbekwaam team, met passie voor het slagersvak. Dagelijks staan we samen voor de uitdaging om alle gevarieerde bestellingen weer op tijd bij onze klant te krijgen. We hebben een open en platte organisatiestructuur, waar ieders inbreng gewaardeerd wordt. Lijkt het jou wat om alles te leren wat een horecaslager moet beheersen, en ons team te versterken, neem dan contact op.
Wat ga je leren?
- Organiseert en bewaakt het versproductieproces
- B1-K1-W1 Bewaakt de voortgang en de kwaliteit van het gehele versproductieproces
- B1-K1-W2 Bewaakt de voorraad versproducten en materialen
- B1-K1-W3 Doet verbetervoorstellen voor de in het bedrijf geldende richtlijnen
- B1-K1-W4 Maakt productie- en personeelsplanning
- B1-K1-W5 Levert managementinformatie aan
- Geeft leiding aan versproductieafdelingen
- B1-K2-W1 Stuurt medewerkers functioneel aan
- B1-K2-W2 Begeleidt medewerkers
- Voert formele gesprekken
- B1-K3-W1 Organiseert en voert werkoverleg
- B1-K3-W2 Assisteert bij het in dienst nemen/hebben van personeel