Het Vleesgilde
Het Vleesgilde B.V. is een groothandel in vlees en vleeswaren. Zes dagen per week leveren wij ambachtelijke producten bij de horeca, hotels en cateraars. Ons assortiment bestaat uit alles op gebied van rund en varkensvlees, gevogelte en wild. Hiernaast hebben we een ambachtelijke braadruimte, waar we onze eigen specialiteiten bereiden, zoals bijvoorbeeld gehaktballen, spareribs en gebraden kippen. We hebben een enthousiast en vakbekwaam team, met passie voor het slagersvak. Dagelijks staan we samen voor de uitdaging om alle gevarieerde bestellingen weer op tijd bij onze klant te krijgen. We hebben een open en platte organisatiestructuur, waar ieders inbreng gewaardeerd wordt. Lijkt het jou wat om alles te leren wat een horecaslager moet beheersen, en ons team te versterken, neem dan contact op.
Wat ga je leren?
- Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor
- B1-K1-W1 Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar
- B1-K1-W2 Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen
- B1-K1-W3 Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door
- Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit
- B1-K2-W1 Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines
- B1-K2-W2 Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces
- B1-K2-W3 Voert afval- en/of restproducten af
- B1-K2-W4 Reinigt en/of desinfecteert
- B1-K2-W5 Rondt werkzaamheden af
- Organiseert het versproductie-/versverwerkingsproces
- P2-K1-W1 Bewaakt de voortgang van het versproductie-/versverwerkingsproces
- P2-K1-W2 Begeleidt medewerkers (vak)inhoudelijk en/of stuurt medewerkers aan
- P2-K1-W3 Doet voorstellen om versproductie-/versverwerkingsproces te optimaliseren