Marketing & Communication Specialist

Warbout Distributie B.V. Marketing specialist met veel creativiteit

Bij Warbout zijn er erg veel mogelijkheden op marketinggebied en geen dag is hetzelfde. Wij bieden jou de mogelijkheid om nieuwe marketingacties te bedenken en ook echt uit te voeren. Warbout Distributie werkt wekelijks met nieuwsbrieven die je mag gaan verzorgen en onze website moet ook up to date blijven waar je ons bij mag gaan ondersteunen. Daarnaast werkt onze marketingspecialist dagelijks met TechTales dat een onderdeel is van Warbout Distributie. TechTales is een informatie platform waar regelmatig interessante blogs, reviews, unboxings etc. over gave artikelen worden gepost. Hiermee kunnen wij de eindgebruikers bereiken en onze merken onder de aandacht brengen door middel van Pull-strategy.

Naar wie zijn wij op zoek?

De stagiaire waar wij naar op zoek zijn is leergierig maar zeker ook creatief in het bedenken van marketingcampagnes voor onze merken. Je bent een echte aanpakker en vind het een uitdaging op pakkende teksten en onderwerpen te verzinnen voor o.a. onze nieuwsbrieven. Daarnaast ben je enthousiast en vind je het niet erg om wisselende werkzaamheden uit te voeren en hierin het overzicht te bewaren.

Wat biedt het bedrijf?

Je gaat stagelopen bij een snel groeiende ICT groothandel die gevestigd is in een grote bedrijfshal van 3600 m2. Wij zijn een informele en betrokken organisatie waarbij we ook kijken naar de persoon achter de functie. De sfeer op de werkvloer is gezellig en collegiaal en wij staan altijd open om elkaar te helpen waar nodig is. Door o.a. de goede samenwerking en korte lijntjes hebben wij vorig jaar de grote stap kunnen maken om naar een efficiëntere en veel grotere bedrijfshal te verhuizen. Warbout is actief in Nederland en België en heeft een eigen marketing en sales afdeling om merken in de markt onder de aandacht te brengen. Is je belangstelling breder dan Nederland: als groothandel doen wij veel zaken in zowel Europa als Azië. Wij zijn momenteel onze verkoop- en marketingafdeling aan het uitbreiden en daarom is er dagelijks voldoende te doen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder