Medewerker productietechniek

Berkvens Greenhouse Mobility b.v. Zoek jij een afwisselende constructie BBL werkplek? Kijk dan bij Berkvens Greenhouse Mobility

Yes! Je hebt je vmbo diploma op zak en wilt nu verder gaan leren in het vak wat jij echt leuk vindt, de techniek! Lekker aan het werk en maar 1 dag in de week naar school past helemaal bij jou. Bij Berkvens Greenhouse Mobility zijn wij op zoek naar BBL leerlingen die aan het werk willen gaan op onze constructie afdeling. Berkvens Greenhouse Mobility zorgt voor hoogwaardige en efficiƫnte interne transport oplossingen voor de glastuinbouw. De constructie afdeling is hier een belangrijke afdeling waar alles gelast wordt. Wordt jij onze nieuwe collega op deze afdeling? Jouw BBL traject wordt gestart met een inwerkperiode op de constructie afdeling. Jouw begeleider legt stap voor stap uit hoe wij bij Berkvens Greenhouse Mobility precies werken. Daarna ga je zelf aan de slag en leer je stap voor stap de kneepjes van het vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je wilt starten met een BBL opleiding richting de constructie - Verder ben je bereid om aanvullende opleidingen te volgen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je nauwkeurig en analytisch te werk gaat. Je bent stressbestendig, sociaal maar kan ook goed zelfstandig werken vanuit schema's.

Wat biedt het bedrijf?

Werken bij Berkvens Greenhouse Mobility betekent werken in een informele bedrijfscultuur waarin innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden je: - Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, wij betalen jouw BBL opleidingen; - Je start het eerste jaar met het minimum jeugdloon Als jij het eerste jaar hebt behaald maak je een mooie stap in het salaris. Het salaris groeit mee met jouw ervaring, opleiding en de aard van de te verrichten werkzaamheden. - Een uitdagende functie in een ondernemend bedrijf met flinke groeiambitie, standplaats in ons kantoor in Asten. - Een gezellige en informele werksfeer op kantoor waar elke dag vers fruit voor je klaar ligt. Daarnaast worden er regelmatig leuke uitjes georganiseerd door onze personeelsvereniging en organiseren wij elke vrijdag na werktijd een gezellige vrijdagmiddagborrel. Spreken wij elkaar snel?

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder