Leidinggevende bediening

Markt 8 Jong en energiek team om bij aan te sluiten!

Wij bieden een leerzame stageplaats in een drukke horeca zaak in Asten. Markt 8 is net klaar met een verbouwing en is een gloednieuw allround Grand Cafe en Restaurant. Jij kan als student op alle gebieden meekijken en krijgt de mogelijkheid om jezelf goed op niveau te ontwikkelen. Wij staan voor een informele benadering en hechten veel waarde aan service en kwaliteit. Taakomschrijving: In deze functie ben je grotendeels het aanspreekpunt voor de gasten. Je draagt zorg voor alle voorkomende bedieningswerkzaamheden, maar ook taken daarbuiten. Je bent erg gastgericht, waardoor jij men zich welkom laat voelen in een goede informele omgeving. Je krijgt een goed gevoel door mensen plezier te geven en krijgt dit daardoor snel terug. Je hebt oog voor detail maar kan ook op snelheid werken in de piek, je weet je aandacht hierdoor goed te verdelen. Jij zal je collega’s mee aan gaan sturen waar nodig en houdt de regie over de beleving in de zaak. Je bent het visitekaartje van Markt 8.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken iemand die enthousiast is voor het vak, de puntjes op de i wil zetten en zichzelf graag wil ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Grand Café Markt 8 is een horecagelegenheid die veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en gemoedelijkheid. Bij ons staan altijd de puntjes op de i. Markt 8 serveert een drukke lunch, een goed bezet diner doordeweeks en in het weekend (bijna) altijd vol en aansluitend is het een gezellige borrelgelegenheid. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en innoverende ideeën en lopen hierin graag voorop. Horeca is onze passie en alles gaat bij ons om de gast en zijn beleving. Daarnaast organiseren wij een aantal verschillende evenementen in Asten, waarin wij een breed publiek aanspreken. Markt 8 bestaat 9 jaar en is bijna klaar met een grote verbouwing. Wij zijn ambitieus en hebben onze zaakjes graag goed op orde, ook voor ons personeel. Wat we aan gaan bieden is een compleet plaatje van hoe wij vinden dat een horecazaak moet zijn. Gemoedelijk, toegankelijk en bovenal met hoge kwaliteit en service.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder