Marketing & Communication Specialist

Skapa Global Enthousiaste en energieke marketeer gezocht bij een dynamisch E-commerce bedrijf

Als stagiair Marketing en Communicatie Specialist bij ons duurzame mode e-commerce bedrijf, werk je binnen ons dynamische team. Je begint je dag met een teamoverleg en gaat vervolgens aan de slag met diverse taken: Contentcreatie: Schrijven van blogs, nieuwsbrieven en social media posts. Foto en video creatie in onze eigen studio Campagnes: Meewerken aan marketingcampagnes. Analyseren: Monitoren en analyseren van campagneprestaties. SEO: Ondersteunen bij SEO-optimalisatie en keyword research. Communicatie: Beheren van klantenservice en social media interactie. Je leert hoe het is om te werken voor een dynamisch e-commerce bedrijf. Daarnaast nemen we je mee in hoe je met marketing je eigen merken echt op de kaart zet. Daarnaast ook een stuk creatief schrijven, projectmanagement en SEO. Onder begeleiding van ervaren professionals doe je waardevolle praktijkervaring op en breid je je professionele netwerk uit.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiast persoon die het leuk vind, om in een jonge frisse organisatie, veel te kunnen leren. Iemand die met energie nieuwe taken oppakt. Qua vaardigheden zoeken we iemand die kennis heeft van programma's als Adobe Creative Suite , videobewerkingprogramma's, canva, etc. Daarnaast iemand die echt gevoel heeft voor stijl en in staat is echt mooie dingen te creëren.

Wat biedt het bedrijf?

Je krijgt de kans om veel te leren en je vaardigheden verder te ontwikkelen in een ondersteunende omgeving. Je werkt samen met ervaren professionals die je begeleiden en je helpen groeien in je rol. We moedigen je aan om je creativiteit te uiten en nieuwe ideeën in te brengen. Je hebt de vrijheid om te experimenteren met verschillende ontwerpen en concepten. Je ontvangt een stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder