Ondernemer vers

Slagerij H. van Kemenade V.O.F.

Ambachtelijke Slagerij, van uitbenen tot worstmakerij en winkel werk. Toonbank netjes maken en gevuld houden, winkel verkoopt, vlees, salades bereiden en vleeswaren, alle werkzaamheden in de slagerij. Je leert dat wat passend is in de stage vraag en leerdoelen. Gedurende een schooljaar of stage periode

Wat ga je leren?

  • Bepaalt en bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en voert uit
  • B1-K1-W1 Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en in de verkoop
  • B1-K1-W2 Maakt presentatieplan van versproducten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
  • B1-K1-W4 Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
  • B1-K1-W5 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid van versproducten
  • Geeft leiding aan de medewerkers, het team en netwerkt
  • B1-K2-W1 Bepaalt personeelsbeleid en voert uit
  • B1-K2-W2 Werft en begeleidt medewerkers
  • B1-K2-W3 Stuurt medewerkers en het team aan
  • B1-K2-W4 Organiseert en voert werkoverleg
  • B1-K2-W5 Onderhoudt contacten met externen
  • Bepaalt financieel beleid en marketingstrategie en voert uit
  • B1-K3-W1 Bewaakt de financiële situatie van de onderneming
  • B1-K3-W2 Bepaalt marketingbeleid en voert uit
  • B1-K3-W3 Voert de financiële administratie uit en/of controleert deze

lees verder