Vakbekwaam medewerker vers

Slagerij H. van Kemenade V.O.F.

Ambachtelijke Slagerij, van uitbenen tot worstmakerij en winkel werk. Toonbank netjes maken en gevuld houden, winkel verkoopt, vlees, salades bereiden en vleeswaren, alle werkzaamheden in de slagerij. Je leert dat wat passend is in de stage vraag en leerdoelen. Gedurende een schooljaar of stage periode

Wat ga je leren?

  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
  • Verleent service aan de klant
  • B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2 Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
  • Bewaakt voorraad versproducten
  • B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2 Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
  • Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)
  • P2-K1-W1 Plant de werkzaamheden
  • P2-K1-W2 Coördineert het versverwerkingsproces
  • Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid
  • P2-K2-W1 Ondersteunt bij het analyseren van de markt
  • P2-K2-W2 Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing

lees verder