At Sea
- Naam At Sea
- Leerbedrijf ID 100410629
- KvK naam Strandpaviljoen At Sea B.V.
- KvK nummer 64352439
- KvK vestigingsnummer 000033184763
- Bedrijfsindeling Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen
- Telefoon +31321316647
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Ben jij op zoek naar een unieke stageplek/leerbedrijf maak dan kennis met At Sea, een prachtige locatie aan het Drontermeer waar je kunt genieten van de sfeervolle inrichting en een schitterend uitzicht. Vanuit onze keuken verrassen wij de gasten graag met culinaire gerechten van verse streekproducten. In onze keuken zitten wij niet vast aan Franse, Italiaanse of Aziatische invloeden op keuken gebied. Wij koken wat wij leuk vinden zonder daarbij ons in een hoekje te plaatsen. Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij seizoensgebonden, diverse 3-gangen keuzemenu’s. Daarnaast hebben wij voor grotere groepen, vanaf 25 personen, verschillende mooie buffetten. Waaronder onze populaire BBQ-buffetten, waar wij uitgebreid op onze Green-Egg's heerlijke gerechten bereiden. Ook heeft At Sea een ware Glamping. Je overnacht in een compleet gemeubileerde safaritent heerlijk aan het water. Ideaal voor watersporters, strandliefhebbers en sportvissers. Kortom een dag bij At Sea is een dag genieten!
- Informatie Leren & Werken Wij zijn een jong bedrijf en bestaan pas 5 jaar. wij hebben er bewust voor gekozen onze focus eerst op het goed laten draaien van ons restaurant te richten. Nu wij hier tevreden over zijn willen wij onze focus uitbreiden op leerlingen/stagiaires. Wat wij kunnen bieden is een unieke leerplaats waar jij als leerling alle ruimte krijgt om je horeca carrière in de door jouw gekozen richting te starten of om jezelf verder te ontwikkelen. Bij ons is het mogelijk om al jouw BPV taken te maken met de juiste begeleiding. Na het kennismaken zal er een op maat gemaakte planning gemaakt worden passend bij jouw wensen en bij de vastgelegde BPV regels. Er zijn bij ons 3 leermeesters aanwezig waarvan 2 in de bediening en 1 in de keuken. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag, onze werktijden verschillen dagelijks. De keuken is geopend vanaf 12:00 tot 21:00 en het restaurant opent om 10:00, de sluitingstijden hangen af van het tijdstip dat de laatste gasten weggaan, dit kan dus van dag tot dag variëren De dagelijkse werkzaamheden kunnen variëren tussen het draaien van een lunch of diner dienst of dranken en cocktails maken achter onze uitgebreide bar. Ook hebben wij regelmatig partijen en bruiloften waar the sky the limit is!!
- Informatie Student Binnen At Sea is er veel ruimte voor eigen inbreng, dus laat je inspireren en kom maar op met je ideeën! Indien je je stage positief afsluit is er zeker een mogelijkheid tot een vaste aanstelling Je werkkleding krijg je van ons en daar zitten verder geen kosten aan verbonden. Het is daarna je eigen verantwoordelijkheid om deze elke werkdag fris & fruitig mee te nemen. Ook verzorgt de keuken voor jou de lunch en diner afhankelijk van je starttijd. qua openbaar vervoer is de regeling niet ideaal daarom bieden wij in overleg de mogelijkheid tot meerijden of ophalen bij een van de dichtstbij zijnde stations of bushaltes. Je hebt bij ons recht op een passende stagevergoeding!
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
At Sea
- Naam At Sea
- Leerbedrijf ID 100410629
- KvK naam Strandpaviljoen At Sea B.V.
- KvK nummer 64352439
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P3-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P3-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P3-K1-W2)
- Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten (P3-K1-W3)
- Stelt de menukaart op (P3-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P3-K1-W5)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P3-K1-W6)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P3-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P3-K2-W1)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K2-W2)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Gespecialiseerd kok) (95101)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
-
Niet uitvoerbaar: Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Selecteert dranken (P4-K2-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
-
Niet uitvoerbaar: Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Begroot financiën (P4-K3-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
-
Niet uitvoerbaar: Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
At Sea
- Naam At Sea
- Leerbedrijf ID 100410629
- KvK naam Strandpaviljoen At Sea B.V.
- KvK nummer 64352439
Contactpersonen (3)
-
Raymon Duffels Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Naomi Krijt Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Gastheer / -vrouwRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenGastheer / -vrouw, Leidinggevende bediening, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw
Leidinggevende bediening, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw -
Thomas Zonderop Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Gastheer / -vrouwRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenGastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Leidinggevende bediening, Kok, Gespecialiseerd kok, Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Leidinggevende bediening, Kok, Gespecialiseerd kok, Zelfstandig werkend kok