At Sea
De dagelijkse werkzaamheden kunnen variren tussen het draaien van een lunch of diner dienst of dranken en cocktails maken achter onze uitgebreide bar. Ook hebben wij regelmatig partijen en bruiloften waar the sky the limit is!! Wat wij kunnen bieden is een unieke leerplaats waar jij als leerling alle ruimte krijgt om je horeca carrire in de door jouw gekozen richting te starten of om jezelf verder te ontwikkelen. Bij ons is het mogelijk om al jouw BPV taken te maken met de juiste begeleiding. Na het kennismaken zal er een op maat gemaakte planning gemaakt worden passend bij jouw wensen en bij de vastgelegde BPV regels.
Naar wie zijn wij op zoek?
Binnen At Sea is er veel ruimte voor eigen inbreng, dus laat je inspireren en kom maar op met je ideen! Indien je je stage positief afsluit is er zeker een mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Mocht je al wat meer ervaren zijn in de horeca dan helpen wij je graag verder je vaardigheden te ontwikkelen of nieuwe vaardigheden aan te leren. Word dit het begin van jouw horeca carriere? dan bieden wij jou de tools om aan je stap voor stap verder te ontwikkelen.
Wat biedt het bedrijf?
Binnen At Sea is er veel ruimte voor eigen inbreng, dus laat je inspireren en kom maar op met je ideen! Indien je je stage positief afsluit is er zeker een mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Wij zijn een vrij divers team en proberen elkaar constant uit te blijven dagen om het beste uit ons zelf te halen, en om samen elke dag een mooi resultaat neer te zetten!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers