Mediavormgever

Media Monkeyz Jouw creatieve krachten in de praktijk brengen voor lokale mkb-bedrijven? Loop dan een stage voor Mediamaker bij Media Monkeyz in Baarlo!

Wij van Media Monkeyz verzorgen voor bedrijven, van klein tot groot, in een hele hoop verschillende branches, de social media marketing: van strategie tot analyse en van conceptualisatie tot uitvoering. Wij bieden een stageplek waarbij je je creatieve skills in de praktijk kan brengen voor klanten én relevante werkervaring opdoet om je CV een boost te geven. We nemen je mee in het werkveld. Verder zal je ons komen ondersteunen op ons kantoor in Baarlo. Heb jij? – Een gezonde dosis motivatie, kritisch oplossingsgericht denkvermogen én oog voor detail; – De mogelijkheid om elke dag met eigen vervoer naar kantoor te komen; – Minimaal één van de volgende programma’s onder de knie; Photoshop, InDesign, Illustrator of andere design programma's; – De Nederlandse taal in woord en geschift onder de knie. Engels is een pré, geen vereiste; Wil je meer informatie en weten wat wij jou kunnen bieden? Stuur je CV en motivatie naar: werkenbij@mediamonkeyz.nl.

Naar wie zijn wij op zoek?

– Je hebt een gezonde dosis motivatie, bent in het bezit van een kritisch denkvermogen, hebt oog voor detail én denkt in oplossingen; – Je bent bereid elke dag met eigen vervoer naar ons kantoor te komen; – Je beheerst minimaal één van de volgende programma’s; Photoshop, Lightroom, InDesign, Illustrator, AfterEffects, Première of andere design programma's; – Je bent beschikbaar in de aangegeven stageperiode; – De Nederlandse taal in woord en geschrift beheersen is een vereiste. Engels daarentegen, is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons krijg/kun je: – De mogelijkheid om een netwerk op te bouwen binnen het MKB; – De kans om werkervaring op te doen binnen de marketing; – Meewerken in een groeiende start-up met een jong en enthousiast team; – Meelopen met werknemers en het ontmoeten van klanten binnen jouw interesses; – De mogelijkheid om al jouw goede ideeën werkelijkheid te laten worden; – Openheid geven over jouw visie, alle input is welkom; – Tot slot, een mooie stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

Video Link

lees verder