Banketchocolaterie Hendricksen Stagiair bij Banketchocolaterie Hendricksen
De dag begint altijd met het klaarmaken van alle bestellingen en de dagelijkse productie voor de winkel. Dit proberen wij met zorg te doen omdat wij kwaliteit en zorg voor ons vak belangrijk vinden. Daarna gaan wij voorraden aanvullen, dit kan taarten inslaan betekenen of koek spuiten en mogelijk ook anderen werkzaamheden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken enthousiasten leerlingen die plezier hebben in het vak, maar vooral graag willen leren.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in de bakkerij
- P1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- P1-K1-W2 Bereidt bakkerijproducten
- P1-K1-W3 Adviseert de klant
- P1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit
- P1-K1-W5 Neemt grote en/of bijzondere bestellingen aan
lees verder