Marketing & Communication Specialist

GrijsGroen B.V. Creatieve en ondernemende marketing stagiaire gezocht!

Je krijgt bij ons als stagiaire veel taak- en creatieve vrijheid. Je krijgt namelijk de verantwoordelijkheid over verschillende marketingtaken, zoals het beheren van onze social media kanalen, het schrijven van de nieuwsbrieven en het onderhouden en bijwerken van de website. Maar ook het doen van marktonderzoek behoort tot de mogelijkheden. We delen elke week niet alleen vacatures maar delen ook iets van achter de schermen, hoe het gaat met onze geplaatste kandidaten bij opdrachtgevers, sluiten aan bij bijzondere dagen in het jaar en meer. Jij zorgt voor zowel de inhoud als het ontwerp van deze postings en zorgt dat deze naar (jouw) planning online komen te staan. Het gaat dus hier niet om het gewoon doen van postings maar ook het creeëren van waardevolle inhoud om mensen aan ons te binden. Heb jij hier goede ideeën bij? Ga ervoor. De website kan altijd verder ontwikkeld worden. Dit kan om het meer up-to-date te maken of gewoon mooier te maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Creativiteit Verantwoordelijksgevoel Oog voor detail Een assertieve en proactieve werkhouding Handig met sociale media, maken van visuals en IT

Wat biedt het bedrijf?

Kom stage lopen bij een personeelsbemiddelaar die werkgeluk op nummer 1 heeft staan. Dit geldt voor de mensen die we mogen verbinden met mooie opdrachtgevers maar zeker ook voor onze eigen mensen. Met vele jaren werkervaring kunnen we je de juiste begeleiding geven om een goed fundament te leggen waar je de rest van je carrière verder op kan bouwen. Je krijgt bij ons een stagevergoeding. Je werkplek is zoveel mogelijk bij ons op kantoor zodat we je de juiste begeleiding kunnen geven. Daarnaast krijg je volop de ruimte om je stage-opdrachten goed te maken.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder