Thermen Resorts: Thermen en Hotel Bad Nieuweschans Leerplaats Zelfstandig Werkend Kok
Het uitvoeren van diverse miss en place werkzaamheden in de keuken van restaurant "Norell', of onze brasserie en saunalodge.
Naar wie zijn wij op zoek?
Flexibel, stressbestendig, collegiaal, creatief
Wat biedt het bedrijf?
Als student bepaal je zelf het succes van je stage. Wij helpen je met het behalen van je eigen leerdoelen en bieden je hierin diverse kansen en mogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Past recepten aan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
lees verder