Ramada Amsterdam Airport Schiphol Say hello to a great start of brand new career, say hello to Ramada!
Als Stagiair in de Bediening bedien jij onze gasten. Je ontvangt en placeert gasten en voorziet hen van lekker eten en drinken. Het toelichten van de kaart aan onze gasten is je op het lijf geschreven en ook advisering van de wijn bij het menu is aan jou toevertrouwd. Jij benadert alle gasten op een professionele en gastvrije manier en weet precies wat zij willen! Verder ben je bezig met voorbereidende werkzaamheden, het opmaken van de rekening, het afrekenen met de gast en onderhoud je goed contact met je collega’s om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden in het hotel naar behoren verlopen. In ons hotel garanderen we een veilige omgeving voor zowel onze gast als stagiair. Samen met je collega’s zorg je er dan ook voor dat alle voorschriften op het gebied van veiligheid en ergonomie worden nageleefd.
Naar wie zijn wij op zoek?
De stagiair(e) die wij een leerplek willen aanbieden is in de eerste plaats gemotiveerd. Verder is affiniteit met horeca (soms aangevuld met enige ervaring in bijbaantjes) een factor die wij waarderen. Leergierig, jazeker, en daarnaast vinden wij initiatief nemen een goede eigenschap. Voor niveau 3 verwachten we enige kennis en eigen inbreng, omdat we er van uitgaan dit daar voor de toekomst ook een ambitie is om op een goed niveau te kunnen presteren.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou een functie in een bedrijf: • Met een relaxte en open sfeer; • Waarin je jezelf kunt zijn • Met professionele, maar vooral gezellige, collega’s; • Waarin wij het beste uit jou willen halen; • Waar je verschillende (cross)-trainings mogelijkheden krijgt; • Waarin jij tijdens het begin van je stage een ervaring meemaakt als gast tijdens een overnachting en eten in ons hotel; • Waar je een stagevergoeding ontvangt van €750,00 op basis van een fulltime stage en waar je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden hebt; • Dagelijkse maaltijden op werk (lunch of diner); • Waar je in de weekenden reiskostenvergoeding krijgt • Waar je nacht toeslag krijgt tijdens je nacht diensten (18 jaar en ouder); • Met team- en all employee uitjes/evenementen voor het bouwen van een hecht team; • Met aantrekkelijke medewerkerskortingen, bijv. binnen de HRG Hotel Group.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers