Bak'm

  • Naam Bak'm
  • Leerbedrijf ID 100159091
  • KvK naam Bak'm
  • KvK nummer 76868974
  • KvK vestigingsnummer 000035469935
  • Bedrijfsindeling Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
  • Telefoon +31251292052
  • Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
  • Totale capaciteit 1
  • Stage/bbl overeenkomsten 1

Organisatieprofiel

  • Omschrijving Bak'm is méér dan een bakkerij! Ons motto is 'Natuurlijk, met aandacht! Sinds 2017 bakken we met liefde en aandacht ambachtelijk desembrood, 100 % met de hand en uitsluitend met natuurlijke ingredienten. Onze croissants maken we volgens de klassieke Franse methode en in onze koek & taart gebruiken we zo min mogelijk suiker. We spelen ook in op een bewuste levensstijl, met gezonde, vegan en allergeenvrije opties. Alles draait bij ons om puurheid, vakmanschap en maatschappelijke betrokkenheid. Onze bakkerij is gevestigd op het landgoed Duin en Bosch in Bakkum, gemeente Castricum – een unieke plek midden in het groen. Een inspirerende, rustige omgeving waar we kleinschalig, lokaal en duurzaam werken. Onze klantenkring is divers: van buurtbewoners en regiobezoekers tot vakantiegangers die speciaal voor ons brood, koek & taart langs komen. Bak'm is ook een plek van groei en ontwikkeling. Met vier leerwerkplekken bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waardevolle dagbesteding. Onder begeleiding van een coach werken ze mee aan patisserie. Daarnaast zijn we een erkend leerwerkbedrijf voor stagiaires.
  • Informatie Leren & Werken We zijn een erkend leerwerk bedrijf en bieden stageplekken voor bakkers in opleiding. Dat kan vanuit een bol- of bbl-traject. We hebben op dit moment vier type stageplekken en ruimte voor 2 stagiaires. Voor aankomend jaar hebben we al 1 bbl-student. Dus heb je interesse, wees er snel bij. Je werkt direct samen met onze bakker en krijgt veel ruimte om alles in de praktijk te leren. Er is ook veel theoretische kennis beschikbaar op de werkvloer, dus ook daar pik je je graantje van mee. We bieden onze stagiaires een veilige en uitdagende leerwerkplek en zien hen als volwaardig onderdeel van ons team. We bestaan inmiddels bijna 8 jaar en hebben elk jaar nog met stagiaires gewerkt van het ROC brood- en banket. Een enkele keer was dat niet succesvol omdat de motivatie van de stagiaire ontbrak. Maar als je gemotiveerd bent heb je bij ons een gouden tijd!
  • Informatie Student Wij werken samen met het ROC Heerhugowaard en het ROC Amsterdam. Verder hebben we een lijntje met de Bakery Instituut. Daar heeft Dominique, een van de eigenaren van Bak'm, haar opleiding tot Boulanger en Patissier gevolgd. Verder geven we een stagevergoeding en stemmen we de leerwerkplek af op de wensen van de student. Zowel de bakker als de eigenaar hebben de bevoegdheid tot praktijkleermeester. Er is daardoor altijd begeleiding aanwezig op de werkplek. Onze bakker is ook ooit begonnen als stagiair bij ons. En we zijn weer op zoek naar een brood- en bankerbakker. Dus als je ambitieus bent kan er van alles..... Voor de stagiaires geldt dat ze ook te maken hebben met de mensen die bij ons op de dagbesteding werken. Dit zijn mensen met een psychische problematiek die bij ons aan hun herstel werken. Ze werken vooral mee aan koek en cake, en draaien volwaardig mee. Belangrijk dat je naast gevoel voor het vak dus ook gevoel voor de mens hebt.
  • Organisatie kenmerken
    • Mogelijkheden voor zij-instromers

Bak'm

  • Naam Bak'm
  • Leerbedrijf ID 100159091
  • KvK naam Bak'm
  • KvK nummer 76868974

Erkenningen

Sector: Entree

Sector: Horeca en bakkerij

Bak'm

  • Naam Bak'm
  • Leerbedrijf ID 100159091
  • KvK naam Bak'm
  • KvK nummer 76868974

Contactpersonen (1)

Naam Rollen Opleidingen