Bak'm Enthousiaste hulp voor ons broodbakker gezocht!
We hebben een stageplek voor een student die vooral ervaring op wil doen met desembrood. Je gaat mee werken met onze broodbakker. Je begint met ondersteunende werkzaamheden en gaat stap voor stap werkzaamheden op pakken als afwegen recepten, verdelen en opmaken, afbakken en uiteindelijk ook degen draaien. Bij ons krijg je de ruimte om het echte artisinale bakkersvak te beoefenen. Als er nog tijd over is help je bij patisserie. Dat is bij ons stoer en met zo weinig mogelijk suiker.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn op zoek naar een student die enthousiast is, van aanpakken weet, leergierig en nauwkeurig is, aan kwaliteit en hygiene hecht en het vak echt wil leren.
Wat biedt het bedrijf?
We zijn een kleine desembakkerij met een hecht en enthousiast team, we hebben aandacht voor onze producten maar ook voor de mens. Onze missie is 'Natuurlijk, met aandacht!'. We werken met alleen natuurlijke en zoveel mogelijk biologische bgrondstoffen.De bakkerij is heel licht en ligt op een unieke rustige plek op het landgoed Duin en Bosch in Castricum. We hebben leerwerkplekken voor dagbesteding en stagiaires. En in de bakkerij zie je hoe we alles maken, we zijn een open winkel bakkerij. Het contact met onze klanten is heel persoonlijk. We zijn de buurtbakkerij, maar mensen komen ook van ver om een lekker brood te halen.
Wat ga je leren?
- Bereiden assortiment boulangerie
- B1-K1-W1 Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor
- B1-K1-W2 Bereidt boulangerieproducten
- B1-K1-W3 Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten
- B1-K1-W4 Decoreert en werkt boulangerieproducten af
- B1-K1-W5 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten
- B1-K1-W6 Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op
- B1-K1-W7 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Adviseert de klant over boulangerieproducten
- B1-K2-W2 Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer
- B1-K2-W3 Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W4 Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W5 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten
- B1-K2-W6 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten