Bakker Meijer leergierige broodgek, die dol is om zijn handen uit de mouwen te steken
je gaat met onze broodbakkers aan de slag met desem broden en zal alle groot en kleinbrood leren verwerken
Naar wie zijn wij op zoek?
wij vragen van onze studenten de wil om iets te willen leren, inzet, nieuwsgierigheid, laat zien dat jij het wilt we willen je alles leren, maar jij moet het willen. als dat zo is komt het goed
Wat biedt het bedrijf?
wij zijn een brood & banket bakkerij, met de bakkerij direct achter de winkel. waardoor je ook veel contact zult hebben met klanten wij bieden een gezellig team met jong volwassenen collega's die al jaren in het vak zitten en je heel goed iets kunnen leren. ons familie bedrijf bestaat vanaf 1912 en ik ben de 4de generatie bakker het werken met voordegen en desems doen wij al jaren en dit bevalt ons heel goed ons grootbrood verwerken wij met een lang proces via remkasten
Wat ga je leren?
- Bereiden assortiment boulangerie
- B1-K1-W1 Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor
- B1-K1-W2 Bereidt boulangerieproducten
- B1-K1-W3 Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten
- B1-K1-W4 Decoreert en werkt boulangerieproducten af
- B1-K1-W5 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten
- B1-K1-W6 Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op
- B1-K1-W7 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Adviseert de klant over boulangerieproducten
- B1-K2-W2 Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer
- B1-K2-W3 Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W4 Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W5 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten
- B1-K2-W6 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten