Medewerker productietechniek

Vervoort Metaal B.V. Gedreven leerling gezocht, die allround vakman wil worden!

Wil jij het mooie vak van constructiebankwerker leren? Het is een van de veelzijdigste functies binnen de metaalsector. Als Constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het samenstellen, lassen, snijden, buigen en afwerken van producten. Deze werkzaamheden voer je zelfstandig uit vanuit werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van je product en controleert je producten aan de hand van de tekening en een meetinstructie. Er is veel variatie in de producten die je maakt. Wat je leert: - Volgens de gegeven instructies, tekeningen en bewerkingsvolgorden samenstellen van diverse producten. - Met verschillende gereedschappen en machines te werken (laser, kantbank) - Tekening lezen - Lassen (MIGMAG, TIG) - Het onderhouden van een nette en geordende werkplek

Naar wie zijn wij op zoek?

Jouw profiel: - Je bent bezig met een MBO opleiding, in de richting van Constructiebankwerker/ Lasser of je bent van plan met een dergelijke opleiding te starten. - Je hebt oog voor kwaliteit, bent verantwoordelijk, nauwkeurig en zelfstandig. - Stressbestendig: je moet onder tijdsdruk kunnen functioneren.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou: - Je bent onderdeel van een jong team wat naast dat er hard gewerkt wordt vooral heel gezellig is! - Uitzicht op een vast dienstverband. - Afwisselend werk in een jonge, informele en open organisatie. - Doorgroeimogelijkheden door de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder