Bakkerij Theo Hoek
- Naam Bakkerij Theo Hoek
- Leerbedrijf ID 100150400
- KvK naam Bakkerij-Theeschenkerij Hoek
- KvK nummer 59844809
- KvK vestigingsnummer 000001015362
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
- Telefoon +31153808119
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving In de heerlijk geurende bakkerij maken we ambachtelijke brood en banket volgens authentieke recepten.
- Informatie Leren & Werken Wat mag je van ons verwachten: - Volop kansen om je te ontwikkelen; - Ruimte om jou ideeën kenbaar te maken; - Een leuke werkgever die goed is voor haar medewerkers en de kwaliteiten van haar medewerkers en leerlingen weet te benutten. 1 op 1 begeleiding.
- Informatie Student n.v.t.
Bakkerij Theo Hoek
- Naam Bakkerij Theo Hoek
- Leerbedrijf ID 100150400
- KvK naam Bakkerij-Theeschenkerij Hoek
- KvK nummer 59844809
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Brood- en banketbakker) (94221)
- Brood- en banketbakker (90720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Uitvoerend bakker (25173)
- Uitvoerend bakker (95747)
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding (P5-K1)
- Niet uitvoerbaar: Oriënteert zich op de vraag van de klant (P5-K1-W1)
- Niet uitvoerbaar: Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding (P5-K1-W2)
- Niet uitvoerbaar: Presenteert voedingsinformatie (P5-K1-W3)
- Niet uitvoerbaar: Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.) (P5-K1-W4)
- Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten (P5-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Voeding (23173)
- Voeding- en leefstijladvies (23396)
- Voeding- en leefstijladviseur (25848)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Bakkerij Theo Hoek
- Naam Bakkerij Theo Hoek
- Leerbedrijf ID 100150400
- KvK naam Bakkerij-Theeschenkerij Hoek
- KvK nummer 59844809
Contactpersonen (2)
-
Theo Hoek Praktijkopleider, Contactpersoon BPV RetailspecialistRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenRetailspecialist, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Uitvoerend bakker, Zelfstandig werkend bakker
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Uitvoerend bakker, Zelfstandig werkend bakker -
John Zwirs Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Uitvoerend bakkerRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenUitvoerend bakker, Zelfstandig werkend bakker, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Vakexpert voeding en voorlichting
Zelfstandig werkend bakker, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Vakexpert voeding en voorlichting