Zelfstandig werkend kok

Strandpaviljoen Ballum Klaar voor een culinaire reis aan zee? Word zelfstandig werkend kok niveau 3 bij ons strandpaviljoen in Ballum. Unieke leerplaats, vol smaak en passie!

Zoek je een culinaire uitdaging met een adembenemend uitzicht op zee? Word zelfstandig werkend kok niveau 3 bij ons strandpaviljoen in Ballum! Je komt te werken in een hecht team van enthousiaste professionals die allemaal een passie hebben voor gastronomie. Samen streven we ernaar om onze gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden, waarbij kwaliteit en smaak altijd voorop staan. Bij ons kun je rekenen op ruimte voor eigen inbreng en het uitwerken van je culinaire ideeën. Bovendien krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Ben jij de gedreven kok die houdt van de zilte zeelucht en de uitdaging om telkens weer de perfecte balans van smaken op het bord te presenteren? Aarzel dan niet langer en solliciteer nu als zelfstandig werkend kok niveau 3 bij ons strandpaviljoen in Ballum. Samen gaan we voor een zomer vol culinaire hoogstandjes en onvergetelijke momenten aan zee!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een gezonde dosis humor, oog voor detail en creativiteit.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt kans op een vaste aanstelling met doorgroeimogelijkheden in gezellig en hecht team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder