Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren

  • Naam Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren
  • Leerbedrijf ID 100277229
  • KvK naam Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren
  • KvK nummer 60363428
  • KvK vestigingsnummer 000019421184
  • Bedrijfsindeling Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
  • Telefoon +31765213749
  • Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
  • Totale capaciteit 2
  • Stage/bbl overeenkomsten -

Organisatieprofiel

  • Omschrijving Al sinds 1950 is Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren met zijn authentieke winkel/tearoom een begrip in Breda. Wij verkopen o.a. zoete en zoute koekjes, gebak, bonbons en taarten. Ook voor kinder- en gelegenheidstaarten is dit het juiste adres. Alle producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd in onze achtergelegen banketbakkerij. Alles is verser dan vers, waarbij de smaak van ieder seizoen terugkomt in onze specialiteiten. Er is ook een gezellige tearoom waar u kunt genieten van een kopje koffie, thee of fris met een gebakje of bijvoorbeeld een saucijzenbroodje. In de zomer kunt u ook van deze heerlijkheden genieten op ons terras. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door het lidmaatschap bij Patisserie College. Verspreid over het gehele land waarborgen de banketbakkers in dit gilde, stuk voor stuk, topkwaliteit in banket. Het zijn de verwenners bij uitstek, want overal waar feest is zijn zij aanwezig. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, een trouwdag of gewoon zomaar; onze banketbakkers staan graag voor u klaar.
  • Informatie Leren & Werken Heb jij liefde voor het banketbakkersvak? Droom jij van werken met luxe gebak, verse ingrediënten en een team dat net zo gepassioneerd is als jij? Dan zijn wij bij Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren op zoek naar jou!! Wat ga je precies doen? Als banketbakker bij Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren ben jij verantwoordelijk voor het bereiden van ons volledige assortiment. Jij zorgt ervoor dat onze vitrines elke dag met trots zijn gevuld met producten waar mensen voor omrijden. Je werkt secuur, creatief en schoon. Decoratie en presentatie zijn voor jou net zo belangrijk als smaak. Heb je goede ideeën? Graag; we staan open voor eigen inbreng. Welke dagen en tijden ga je werken? 24 tot 32 uur per week vrijdag van 06.30 tot 15.00 uur zaterdag van 06.00 tot 12.00 uur overige uren/dagen in overleg Zo zou jij jezelf omschrijven; • Je bent een getalenteerde starter of volgt een BBL opleiding • Je werkt netjes, zelfstandig en met oog voor detail. Meedenken is een pré; • Je bent collegiaal, houdt van een grapje en bent flexibel inzetbaar; • Je woont in (de buurt van) Breda.
  • Informatie Student Aangezien wij geen brood verkopen, bestaan de werkzaamheden enkel uit het vervaardigen van banket, patisserie en chocoladewerk.