Patissier

Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren Heb jij liefde voor het banketbakkersvak? Dan zijn wij bij Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren op zoek naar jou!!

Heb jij liefde voor het banketbakkersvak? Droom jij van werken met luxe gebak, verse ingrediënten en een team dat net zo gepassioneerd is als jij? Dan zijn wij bij Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren op zoek naar jou!! Wat ga je precies doen? Als banketbakker bij Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren ben jij verantwoordelijk voor het bereiden van ons volledige assortiment. Jij zorgt ervoor dat onze vitrines elke dag met trots zijn gevuld met producten waar mensen voor omrijden. Je werkt secuur, creatief en schoon. Decoratie en presentatie zijn voor jou net zo belangrijk als smaak. Heb je goede ideeën? Graag; we staan open voor eigen inbreng.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je werkt netjes, zelfstandig en met oog voor detail. Meedenken is een pré; • Je bent leergierig, collegiaal, houdt van een grapje en bent flexibel inzetbaar; • Je woont in (de buurt van) Breda.

Wat biedt het bedrijf?

Leren van ervaren collega’s in een klein en hecht team met een reële kans op een vaste baan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder