Patissier

Patisserie Speekenbrink B.V. Welke top (leerling) banketbakker,durft deze uitdaging aan te gaan!

Je loopt de hele dag met een patissier mee om alle dingen te leren,die wij maken in onze bakkerij. De werkzaamheden zijn:schuim draaien,korst producten,taarten maken,worstenbrood e.d . Wij maken nog alles zelf in onze patisserie. Elke dag is daarom ook anders en leuk .

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet wel een beetje een vak idioot zijn om bij ons te kunnen werken. Enige ervaring moet je wel hebben,de rest leer je wel van ons. Leergierig moet je zeker zijn en doorzettingsvermogen hebben!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een topbaan aan in een hecht klein team,waarin het elke dag gezellig werken is. Uitdagende baan met uitzicht op een vaste aanstelling, met een goed salaris. Ons bedrijf bestaat al sinds 1852 en is nog steeds een top bedrijf,om voor te werken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

lees verder