Patissier

BoBo's Bonbons BoBo's Bonbons zoekt een leuke patissier in opleiding!

Wij zijn een klein bedrijf wat begonnen is als webshop. Inmiddels hebben we een locatie in de binnenstad van Breda waar onze producten zowel geproduceerd, als verkocht worden. Al onze chocolade producten is handwerk. We maken en bedenken zelf de kleuren en smaken en brengen dit tot uitvoering zónder tussenkomst van grote machines. Hier leer je dus het authentieke bonbon maken. Daarnaast maken we ook andere chocoladeproducten zoals fudge e.d. Hoe leuk zou het namelijk niet zijn als je aan het einde van je stage een geheel eigen bonbon hebt gemaakt die van begin tot eind, van idee tot uitwerking, uit jouw handen is gekomen?

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is leergierig met oog voor detail. Een goede creatieve geest vergemakkelijkt het proces en zorgt voor leuke uitkomsten. Daarnaast zal het ook wel eens voorkomen dat je voor in de winkel klanten mag helpen. Een leuke babbel is hierbij mooi meegenomen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij als leerbedrijf bieden je de kans op via 1 op 1 begeleiding het bonbon maken onder de knie te krijgen. Daarnaast willen we je communicatieve vaardigheden naar een nieuw niveau brengen door middel van het helpen van klanten in de winkel. Kortom willen we je veelzijdigheid bijbrengen met de focus op chocolade.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

lees verder