Patissier

The Cake Room Stage in de zoetste keuken en bakkerij in Breda – The Cake Room

Stage Keuken & Bakkerij – The Cake Room Ben jij een enthousiaste student met een passie voor patisserie en zoet gebak? Bij The Cake Room bieden we een leerzame en creatieve stageplek in onze bakkerij en keuken! Je krijgt de kans om: •Mee te werken aan het bereiden van taarten, gebak en andere lekkernijen •Nieuwe recepten en decoratietechnieken te leren •Ondersteuning te bieden bij de dagelijkse keukenwerkzaamheden •Ervaring op te doen in de horeca, zoals het serveren van high tea’s en het leren van barista skills

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een gedreven en leergierige stagiair die graag de handen uit de mouwen steekt. Interesse? Stuur ons een berichtje!

Wat biedt het bedrijf?

Bij The Cake Room krijg je een unieke kans om je passie voor patisserie en horeca te ontwikkelen in een inspirerende omgeving. Wij bieden: • Geen avond- of nachtwerk: Werktijden zijn overdag tussen ± 08:00 en 16:00 uur. • Trainingen: Leer het maken van al onze sweets van een van onze beste bakkers. • Bruisende werksfeer: Werk samen met 15 toffe collega's in een omgeving waar samenwerken voelt als het perfecte recept voor succes. • Onvergetelijke teamuitjes en verrassingen: Denk aan gezellige etentjes, uitstapjes naar toffe events en het jaarlijkse The Cake Room uitje. • Personeelskorting: Geniet van korting op alle sweets en high tea's. • Beloningen en cadeautjes: Voor extra inzet of het behalen van doelen via de beloningsapp Bonusly. • Passend salaris: Inclusief vakantiegeld en -uren, pensioenopbouw en uitbetaling van overuren, en altijd gratis lunch.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder